• OLYMPIC jadralec Kit F1H (A1)
Za popolne modelarske začetnike smo tokrat izbrali sestavljanko prostoletečega modela Olympic ki spada v kategorijo A1. Model je namenjen modelarjem, ki so že osvojili gradnjo modelov kot so Sojka, Sova ali Jiskra iz naše ponudbe oziroma za sestavljanje pod vodostvom izkušenega modelarja pri modelarskem krožku. V model je mogoče vgraditi tudi t.i. "timer" oziroma po domače urico za nastavitev dolžine časa leta.

 

Sestavljanka vsebuje: vse CNC izrezkane dele za izdelavo trupa, krila in repnih površin, ostale letvice in drobni material za dokončanje, brusni papir, barvni japonski papir za prekrivanje, gumice za pritrditev kril in pregleden načrt v merilu 1:1 za enostavno sestavljanje. Za uspešno sestavljanje in dokončanje modela tako potrebujete samo še osnovno modelarsko orodje (modelarski nož, brusilni blok, škarje, bucike) in lepilo.

 

Tehnični podatki
Razpon 1205 mm
Dolžina 860 mm
Teža 220 g

OLYMPIC jadralec Kit F1H (A1)

  • 27.90€

  • Brez DDV: 22.87€

Priporočamo

Prostoleteči model kategorije A1 Atlas

Prostoleteči model kategorije A1 Atlas

Sestavljanka tekmovalnega prostoletečega modela Atlas je namenjena modelarjem, ki so pred tem že zgradili začetniški model klasične gradnje. Lasersko izrezani deli zagotavljajo natančno gradnjo modela..

46.50€ Brez DDV: 38.11€