• JISKRA jadralec kit A3
model JISKRA
Jadralni model Jiskra katergorije A3 je enostaven model za sestavo. Model ima preprost rep v blikei T, Model se lahko spušča prosto na hribu ali pa z najlon vrvico.
Vsi deli so CNC izdelani, za dokončanje potrebujete le še modelirni nož, škajre,modelasko lepilo, bucke...
 
Set vsebuje: CNC izrezani deli za izdelavo trupa, krila, repa, smrekove letvice, brusni papir, barvni japonski papir za prekrivanje, gumice za pritrdietev kril, načrt 1:1
Tehnični podatki
Razpon 810 mm
Dolžina 700 mm
Teža 150g

JISKRA jadralec kit A3

  • 22.00€

  • Brez DDV: 18.03€

Priporočamo

SOJKA A3 sestavljenka

SOJKA A3 sestavljenka

Komplet vsebuje:Izrezane kosi iz balze za izdelavoi  trupa, krila in repa, balastsmrekove letvice,japonski papir,gumice za pritrditev krila,brusni papir, načrt za&nb..

25.20€ Brez DDV: 20.66€

SOVA kit A3

SOVA kit A3

Jadralni model Sova katergorije A3 je enostaven model za sestavo. Model ima preprost rep v blikei T, Model se lahko spušča prosto na hribu ali pa z najlon vrvico.Vsi deli so CNC izdelani, za dokončanj..

22.00€ Brez DDV: 18.03€

Prostoleteči model kategorije A1 Atlas

Prostoleteči model kategorije A1 Atlas

Sestavljanka tekmovalnega prostoletečega modela Atlas je namenjena modelarjem, ki so pred tem že zgradili začetniški model klasične gradnje. Lasersko izrezani deli zagotavljajo natančno gradnjo modela..

46.50€ Brez DDV: 38.11€

Ponirek

Ponirek

Sestavljanka prostoletečega modela Ponirek je namenjena modelarjem začetnikom kot prvi samostojno grajeni model. Lasersko izrezani deli zagotavljajo natančno gradnjo modela, zato je zagotovljeno, da s..

18.90€ Brez DDV: 15.49€